Üle €100 tellimus = Tasuta tarne

Üle €100 tellimus = Tasuta tarne

Suvine juuksehooldus kahjustatud juustele

Kuigi juuste eest peab hoolitsema aastaringselt, siis suvi võib olla juuste tervisele ja väljanägemisele raskesti üleelatav aeg. Päikeselised suveilmad muudavad juuksed kuivaks ja rabedaks. Päike, soolane merevesi, liigne pesemine on vaid mõned faktorid, mis Sinu juukseid suviti kahjustada võivad. Nii nagu kaitsed ja hoolitsed oma naha eest, näiteks hoidudes liigsest päikesekiirgusest, peaksid kaitsma ka oma juukseid kahjulike välismõjude eest. Mõnede nippide abil võid oma juukseid kaitsta mõjutajate eest ning juustesse elujõu ja sära tagasi tuua.

 

Kuidas suvisel ajal oma juukseid välismõjude eest kaitsta?

 

  • Lase juustel kuivada föönitamise asemel õhu käes 

Liigne kuumtöötlemine pole ühelgi aastaajal juuste tervisele kasulik, kuid suviselt soojade ilmadega saad liigset föönitamist vältida. Lase oma juustel õues sooja suvetuule käes kuivada!

  • Lõika kahjustunud juukseotsad ära

Suvine päike kahjustab juukseid ning kuigi juuksepalsamid ja -maskid võivad kahjustunud juukseotsi leevendada ajutiselt, siis täielikult nad siiski ei ravi. Soovitatav on katkised juukseotsad ära lõigata, et tuua oma kiharatesse elujõud tagasi. 

  • Enne merevees või basseinis ujumist tee juuksed duši all märjaks

Kas teadsid, et märjad juuksed on kloorile ning soolale vähem vastuvõtlikumad? Lihtsa nipi abil saad vältida tekkivaid kahjustusi!

  • Väldi liigset juuste värvimist suvel

Eri kemikaalid juuksevärvides on juustele jällegi lisakoorem lisaks muudele suvistele kahjulike välismõjudele. Lase oma kiharatel puhata!

  • Ära pese juukseid liiga kuuma veega

Eelista kuumadele dušidele suvel pigem jahedamaid – nii turgutad lisaks juustele ka nahka ning peale pesemist on värske nii üldine enesetunne kui ka juuste ning naha väljanägemine!

  • Kasuta suvel ekstra niisutavaid juuksehooldustooteid

Suvisel ajal vajavad juuksed palju hoolt. Pidev juustele kahjuliku päikesekiirguse käes olemine, ujumine ning tihti ka liigne pesemine koormavad kiharaid. Selleks, et juustele suvel lisaarmastust anda, kasuta tooteid, mis on intensiivselt niisutavad ja sisaldavad vajalikke mineraale ning vitamiine. 

 

Parimad tooted, mis lisada enda suvisesse juuksehooldusrutiini

 

Hellita juukseid ekstra niisutava maskiga – L’Occitane Intensive Repair juuksemask

 

Kaitse kiharaid päikese eest – Goldwell Sun Protect spreipalsam

 

Poputa juukseid vajalike toitainetega – Collistar õrn multivitamiinidega šampoon

 

Niisuta juukseid toites neid mineraalidega – Joico Moisture Recovery niisutav palsam

 

Lisaks eeltoodud nippidele ära unusta muid juuksehoolduse põhitõdesid, mida aastaringselt järgid. Poputa oma juukseid vaid parimate ning enda juustele sobivate juuksehooldustoodetega

All categories:
Hammaste valgendamine (19)Kasulikku lugemist (180)Näohooldus (2)Suuhügieen (4)Vitamiinid (9)

Üle €100 tellimus = Tasuta tarne

Otsi